O nama

Od osnivanja preduzeća Ilijanum DOO, 1993. Godine, pa do danas, permanentnim rastom u našoj oblasti, trudimo se da postanemo i ostanemo dobar partner našim kupcima, dobavljačima, svim zaposlenim kao i mnogobrojnim saradnicima koji nam pomažu da ostanemo u društvu uspešnih.

Građenje partnerskih odnosa sa svim našim saradnicima, kao jednog od najbitnijih pravaca poslovanja, omogućilo nam je da od male zanatske radionice postanemo uspešno preduzeće sa oko 50 zaposlenih radnika, preko 800 sartadnika, 3000mvlastitog poslovnog prostora, savremenom opremom koja nam omogućava da na tržištu nastupamo kao pouzdan i kvalitetan dobavljač.

Kupci čine okosnicu našeg poslovanja. Svaki naš kupac je i naš partner. Cilja našeg preduzeća je da našim kupcima, isporukom kvalitetne robe, po povoljnim cenama i razumnim rokom plaćanja, omogućimo što lakši rad i bolji napredak u poslovanju. Sa njihovim napredovanjem, napredujemo i mi.

Zaposleni, školovani i strukovno obučeni, omogućavaju da naš nastup na tržištu bude kompletno uspešan. Kvalitet uslova rada, opreme za rad, zaštita na radu, međuljudski odnosi na poslu između radnika i predpostavljenih, još veći su podsticaj za dalji napredak.

Dobavljači, kao i u svim granama privrede su bitan činioc za uspeh i napredak preduzeća. Dugogodišnja saradnja sa dobavljačima govori da su oni prepoznali našu poslovnu politiku i u nama pronašli sigurne kupce.

Konstantnim merenjem mikroklime, isparenja, buke, pravilnim skladištenjem otpada, otpadnih papira i ambalaže, trudimo se da damo svoj doprinos očuvanju životne sredine i zdravlju zaposlenih.