we print

Imagination

O nama

high quality

European product

Detaljnije

School Collection

Detaljnije

Exclusive

Collection

Istraži

Sveske su napravljene od 55 gramskog papira pune beline. Korice su napravljene od hromatskog kartona od 230 grama (belo-belo) u punoj boji i lakirane.

Sveske su napravljene od 80 gramskog papira pune beline sa zaobljenim ivicama. Korice su napravljene od hromatskog kartona od 230g (belo-belo) u punoj boji i lakirane.

Sveske su napravljene od 80 gramskog papira pune beline sa zaobljenim ivicama i spojene sa tri spajalice. Korice su od hromatskog kartona od 230g u punoj boji sa mat prelazom.

Sveske iz Hard cover kolekcije napravljene su od 50 gramskog ili 80 gramskog papira u zavisnosti od toga da li ste se odlučili ze premium ili exclusive hard cover kolekciju. 

Kupci su naši partneri

Kupci čine okosnicu našeg poslovanja.
Svaki naš kupac je i naš partner.
Cilj našeg preduzeća je da našim kupcima
omogućimo što lakši rad i bolji napredak u poslovanju.
Sa njihovim napredovanjem napredujemo i mi.

O nama

Konstantnim merenjem mikroklime, isparenja, buke, pravilnim skladištenjem otpada, otpadnih papira i ambalaže, trudimo se da damo svoj doprinos očuvanju životne sredine i zdravlju zaposlenih.

Dobavljači, kao i u svim granama privrede su bitan činioc za uspeh i napredak preduzeća. Dugogodišnja saradnja sa dobavljačima govori da su oni prepoznali našu poslovnu politiku i u nama pronašli sigurne kupce.

Zaposleni, školovani i strukovno obučeni, omogućavaju da naš nastup na tržištu bude kompletno uspešan. Kvalitet uslova rada i opreme za rad još veći su podsticaj za dalji napredak.